Zolesz olvas

Lakatos Levente: Loveclub

2018. május 15. - Zolesz olvas

covers_415321.jpg

 

Levente megosztja regényeivel a közvéleményt, amit nem csodálok. Egyeseknél kiveri a biztosítékot, másokból rajongó születhet a könyveinek olvasása után. Viszont nagyon kevesen vannak, akik csendes közönnyel szemlélődnek és utána sem alakítanak ki róla karakteres véleményt. Mert ez a műfaj hidegen nem hagy az biztos.
Előre leszögezem, rosszat nem fogok írni.
Női rajongóinak a számát elnézve biztosan nem tenném meg! A népes tábort ki a fene akarja magára haragítani? Hát én biztosan nem! Eleve a nagy számok törvénye alapján jó pár hölgy simán fel lehet szerelkezve otthon nem egy voodoo babával is. Én adjam az apropót a használatukhoz? Hát nem!
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy félős nem vagyok és simán megtudnám magam védeni ha szükséges, a felkorbácsolt érzelmek negatív megnyilvánulásaitól… mert mit nekem pár ezer női popó elfenekelése, (persze ebben az esetben) kifejezetten csak önvédelmi célból!
Szóval nem a félelem diktál, amikor nem írok rosszat a regényről, hanem egészen más.
Ugyanis ez a regény JÓ!
Kellően „beteg” történet, ami néha felizgat, néha lelohaszt, néha kikerekedik a szemed tőle, vagy éppen összeszűkül a pupillád az olvasottak láttán.
Egy ismerősöm azt mondta, mikor megtudta mit tartok a kezemben:
– Na ez az alja!
Már tudom nincs igaza.
Eleve hol van az alja és minek?
Fejen állva, eleve a lent a fent és a fent van lent… és összehasonlítások más szerzőkkel is nagyon buta dolog. Csak azért nem kezdem párhuzamba állítani egymással a jetit az oroszlánnal, mert mindkettő szőrös! Nem igaz?
Annyit mondhatok, hogy amit kerestem ebben a regényben azt mind megkaptam. Izgalmat, szexet, pörgős cselekményt, érthetően fogalmazott, könnyedebb mondatokat. Kellően felkorbácsolt, érdeklődésemet folyamatosan fenntartotta, érzelmeket váltott ki belőlem. Erre vágytam, s mind ez megvolt, úgy hogy köszönöm szépen!

Ja igen! A befejezés milyen tuti már? B mint Bence?
Ha csajszi lennék, most ezt írnám:
-Jaj de kis cukker!
Mivel pasi vagyok ezért csak annyit mondok:
– B, mint bakkeeeeeer! :-)

Értékelés: 5/4

 

Tartalom:

A ​LoveClub internetes portál, melyet elsősorban a szenvedély köré építettek. A LoveClub maga a szabadság, felhasználói álnevek mögé rejtőzve kutathatnak új ismerősök, barátok és szerelmek után. A LoveClubon nincsenek tabuk, az érzékiség megfér a nyers szexualitással. Virtuális szórakozóhely, ahol az lehetsz, aki csak akarsz.

Lili minden vágya, hogy újságíró legyen, és kitartásának köszönhetően, a legnagyobb napilap szerkesztője ajánlatot tesz neki: ha záros határidőn belül felkutat egy címlapsztorit, már az iskolaidő alatt is dolgozhat az újságnak. A lány lelkes témakeresésbe kezd, és felfigyel rá, hogy a közelmúltban szokatlanul sok fiatal követett el öngyilkosságot a fővárosban. Meggyőződése, hogy valamilyen új drog, vagy egy szekta áll a tragédiák hátterében.

Izgalom, élvezet és kegyetlen gyilkosságok Budapest legsötétebb zugaiban. Ifjúkori szenvedély, szerelmek, ballépések, útkeresés és elfojtott, ám kitörni készülők vágyak.

A Dr. Lengyel-sorozat első kötetét szigorúan 18 év feletti olvasóknak ajánljuk.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoleszolvas.blog.hu/api/trackback/id/tr2313953748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása